Drejtori i Tom & Jerry, Gene Deitch vdes në moshën 95 vjeç amerikano-çeki fatkeqësisht ka ndërruar jetë në moshën 95-vjeçare amerikano-çeki Eugene Merril Deitch (8 gusht 1924 – 16 prill 2020) ishte një ilustrues, animator, artist komik, [2] dhe regjisor filmi, i lindur në Amerikë. Me seli në Pragë pas vitit 1959, Deitch ishte i njohur për krijimin e karikaturave të animuara si Munro, Tom Terrific dhe Nudnik, si dhe punën e tij në seritë Popeye dhe Tom dhe Jerry.

Nguồn: https://truthabouttoyota.com/

Xem thêm bài viết khác: https://truthabouttoyota.com/category/giao-duc